mobile_menu_on.png
mobile_search_on.png

DATO / TID:

Koncertdato:
20. april 2024
Kl. fra::
kl. 19:30

ENTRE:

Entre:
Enhedspris 225 kr.

STED:

Sted detaljer:
Koncertsalen
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
9000 Aalborg
Titel:

Video Games in Symphony

Beskrivelse:

OBS: FÅ BILLETTER


Medvirkende

Dirigent: Alexander Hanson

Vært: Elias Eliot

Sopran: Marianne Heuer

Tenor: Simon Bang

Kor: Coro Misto

Aalborg Symfoniorkester


Med Video Games in Symphony hylder vi – nu for fjerde gang – nogle af de mest kendte stykker musik fra en række populære computerspil – alt sammen pakket lækkert ind af stort symfoniorkester og kor. 


Symfonisk koncert i Aalborg med temaer fra spillenes verden er en magisk oplevelse for både spil- og filmelskere”. Sådan skrev filmmagasinet Ekko i en femstjernet anmeldelse i 2019, da vi for anden gang præsenterede Video Games in Symphony.


Nu er det igen tid til at tage med Aalborg Symfoniorkester på en forunderlig rejse ind i computerspillenes fascinerende verden – godt hjulpet på vej af værten Elias Eliot – kendt fra podcasten Han Duo. Han vil styre os sikkert igennem aftenen, præsentere musikken og øser af sin store viden om spillene.


Computerspil

Du kan glæde dig til musik fra følgende spil:

The Legend of Zelda, World of Warcraft, Civilization IV, Super Mario Bros, Uncharted II, Destiny, Final Fantasy VIII, Undertale, Mafia: Definitive Edition, God of War (2005), Diablo III, Braid, Everybody's Gone to The Rapture, Myst og Chrono Trigger/Chrono Cross.


Elias Eliot

Elias Eliot er vært, radiovært og forfatter. Gennem ti år var han den ene vært på den populære podcast Han Duo - én af de førende podcasts inden for populærkultur i Danmark, hvor han formidlede film, serier og spil. I Han Duo regi har Elias også været flerårig vært på Spilprisen, tv programmet Soundtrack Service, hvor han formidlede filmmusik og historier, samt vært på to store filmkoncerter i DR Koncerthuset. Det er fjerde gang, Elias står som vært på scenen til Video Games in Symphony med Aalborg Symfoniorkester.

Elias Eliot er også medforfatter til to bøger ”I Koboldens Skygge” og ”Kødhavn”. Interaktive bøger, hvor det er læseren selv, der vælger handlingen. Netop nu er Elias i gang med at skrive sin tredje bog i genren, der samtidig bliver hans solo debut.


Marianne Heuer

Marianne Heuer er kandidatuddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg (det daværende Nordjysk Musikkonservatorium) som elev af lektor Annette Bo Nielsen. Siden har hun studeret videre ved Bodil Øland og Ulrich Stærk, samt Bach-eksperten Kristian Sørensen i Leipzig.

Marianne er fast medlem af DR Koncertkoret, og har i denne funktion medvirket i talrige CD-indspilninger samt radio- og TV-transmitterede koncerter i og uden for DR Koncerthuset. Desuden er Marianne tilknyttet DR Vokalensemblet og Bo Holtens Musica Ficta.

Marianne er jævnligt solist i både lied- og kirkekoncerter rundt om i landet, og har bl.a. høstet fine anmelderroser for sin medvirken i Nordjysk Sangselskabs koncerter.


Coro Misto

Koret dirigeres af Søren Birch, og er et klassisk kammerkor, bestående af 24 sangere fra Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg Universitet og det klassiske musikliv i Aalborg.


2012 billet link betinget:
Læs cv og program (link):

NÆSTE KONCERT:

Find næst kommende klikbar:
Foto - detaljeside:
Video Games in Symphony
Medvirkende:


Foto/Video
Video Games in Symphony

HVIS DU VIL VIDE MERE:

AAB CD:
AAB DVD:
AAB Bøger:
AAB Wikipedia:
AAB Bibzoom:
AAB Hjemmeside:
AAB Youtube:
AAB E-resurse:
Læs mere på Oxford Music Online