mobile_menu_on.png
mobile_search_on.png

DATO / TID:

Koncertdato:
2. december 2023
Kl. fra::
kl. 12:00

ENTRE:

Entre:
Voksne 150 kr. Børn under 14 år: 50 kr.

STED:

Sted detaljer:
Koncertsalen
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
9000 Aalborg
Titel:

Familiejulekoncert

Beskrivelse:

Medvirkende

Solister fra MGK-uddannelsen:

Julie Joest Jakobsen

Asta Johanne Østrup Kristensen

Mathias Irgens-Møller Vestergaard

Dirigent: Anne Marie Granau

Konferencier: Jesper Mikkelsen

Aalborg Symfoniorkester


Nu er det jul igen


Julen er traditionernes tid – også i Aalborg Symfoniorkester, hvor orkestret hvert år ser frem til familiejulekoncerterne med deltagelse af sangglade nissekor fra Aalborg Kommunes skoler. Mere end 300 børn synger med ved koncerten, der byder på alt fra Nissernes Vagtparade og Tinka til Julefeber og Når du ser et stjerneskud – kort sagt skønne toner for hele familien. Som noget nyt kan publikum i år også se frem til at høre tre meget talentfulde unge sangere, som alle går på kulturskolens MGK-linje.


Orkestrets musikere er i den grad i julehumør og finder nissehuerne frem. Rygtet vil vide, at der er en intern konkurrence om, hvem der kan præstere det festligste julelook. Men det er først og fremmest musikken, det handler om, og når den spiller, breder den magiske julestemning sig i hele salen, og undervejs skal alle synge med på Juletræet med sin pynt.


For solisterne er koncerten en fantastisk mulighed for at udvikle og udfolde deres sangtalent i en professionel ramme på en stor scene og med et stort orkester. MGK er et 3-årigt overbygningskursus knyttet til Aalborg Kulturskole, hvor talentfulde, nordjyske unge mellem 14-25 år kan dygtiggøre sig inden for klassisk, rytmisk musik eller sangskrivning og produktion. MGK forbereder til optagelse på musikkonservatoriet, anden videregående musikuddannelse eller kan være et afklarende forløb for den unge. Ansøgerne skal bestå en optagelsesprøve for at komme ind, og MGK Nord må hvert år afvise dygtige og kvalificerede ansøgere, da der er et begrænset antal pladser til rådighed. Nu kan publikum opleve tre af morgendagens stjerner ved familiejulekoncerten.

Julekoncerterne præsenteres i samarbejde med Aalborg Kulturskole. 


Varighed: 60 min. uden pause


2012 billet link betinget:
Læs cv og program (link):

NÆSTE KONCERT:

Find næst kommende klikbar:
Foto - detaljeside:
Familiejulekoncert
Medvirkende:Foto/Video

HVIS DU VIL VIDE MERE:

AAB CD:
AAB DVD:
AAB Bøger:
AAB Wikipedia:
AAB Bibzoom:
AAB Hjemmeside:
AAB Youtube:
AAB E-resurse:
Læs mere på Oxford Music Online