mobile_menu_on.png
mobile_search_on.png

DATO / TID:

Koncertdato:
9. december 2022
Kl. fra::
kl. 19:00

ENTRE:

Entre:
450 (A) 400 (B) 350 (C)

STED:

Sted detaljer:
Koncertsalen
Musikkens Hus

Musikkens Plads 1

9000 Aalborg


Titel:

Harry Potter og Halvblodsprinsen™ In Concert

Beskrivelse:

Kalder alle Harry Potter-fans: Find kappen frem og sving tryllestaven! Til december har vi i Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester fornøjelsen af at blænde op for sjette del i Harry Potter™ filmkoncert-serien med ’Harry Potter og Halvblodsprinsen™ In Concert’.


Harry, Ron, Hermione og de øvrige karakterer vender tilbage til det store lærred for fuld udblæsning til et brag af en filmkoncert, hvor Aalborg Symfoniorkester, under ledelse af Timothy Henty, fremfører Nicholas Hoopers ikoniske og Grammy®-nominerede musik. Hooper, hvis soundtrack til filmen også fandt vej til Billboard 200-hitlisten, bruger eksperimentelle teknikker og unikke motiver, der på storladen vis skildrer det magiske univers, som i efterhånden mange år har fortryllet os. Præcis ligesom sidste gang fremføres filmen i Koncertsalen på storskærm med engelsk tale og danske undertekster, mens de dygtige musikere i vores symfoniorkester spiller sig smukt ind i både hjerte og øregange på publikum.


Siden vi i 2017 sikrede Musikkens Hus sig rettighederne i hele Norden til at fremføre filmkoncerter med Harry Potter™, har det været et kæmpe hit blandt både fans af fantasy-universet og musikelskere. Derfor kan vi næsten ikke få armene ned, nu vi til december kan blænde op for den sjette film i rækken.


Om filmen
VoldemortTM har strammet grebet om Mugglerne og troldmandsverdenen™, og Hogwarts™ er ikke længere et sikkert sted at være. Harry har mistanke om, at faren ligger inden for skolens mure, men Dumbledore er mere opsat på at forberede ham på den endelige kamp, som han ved nærmer sig. Sammen forsøger de at finde den nøgle, der kan afsløre Voldemorts forsvar. For at gøre dette rækker Dumbledore ud til sin gamle ven og kollega, levemanden Professor Horatio Schnobbevom, som menes at have vitale informationer, der kan bruges mod Voldemort™.


WIZARDING WORLD and all related trademarks, characters, names, and indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. Publishing Rights © JKR. (s22)


Varighed: Ca. 150 minutter + pause

Målgruppe: Fra 11 år

Filmen afspilles med engelsk tale og danske undertekster


Præsenteret af Musikkens Hus, CineConcerts og Warner Bros. Consumer Products


2012 billet link betinget:
Læs cv og program (link):

NÆSTE KONCERT:

Find næst kommende klikbar:
Foto - detaljeside:
Harry Potter og Halvblodsprinsen™ In Concert
Medvirkende:

Timothy Henty, dirigent

Aalborg Symfoniorkester


Arrangør: Musikkens Hus


Foto/Video

HVIS DU VIL VIDE MERE:

AAB CD:
Lån musikken på CD
AAB DVD:
Lån musikken på DVD
AAB Bøger:
Lån bøgerne om musikken
AAB Wikipedia:
AAB Bibzoom:
AAB Hjemmeside:
AAB Youtube:
Se video
AAB E-resurse:
Læs mere på Oxford Music Online