mobile_menu_on.png
mobile_search_on.png

DATO / TID:

Koncertdato:
26. marts 2023
Kl. fra::
kl. 11:00

ENTRE:

Entre:
50

STED:

Sted detaljer:
Klassisk Sal
Musikkens Hus
Musikkens Plads 1
9000 Aalborg
Titel:

BabySymfoni

Beskrivelse:

Aalborg Symfoniorkester præsenterer et nyt koncertkoncept for 0-3 årige


Hvordan oplever en baby klassisk musik? Kan en tumling sidde stille og lytte? Skal man overhovedet det? Ikke nødvendigvis, mener Aalborg Symfoniorkester, der nu tilbyder en helt nyt koncert-koncept for sin hidtil yngste målgruppe – de 0-3 årige. Der bliver noget for både øjne og ører, og rammerne er uformelle og med plads til at både røre og høre.


BabySymfoni er en symfoni af sanseoplevelser tilpasset børn i alderen 0 til 3 år. Derfor er det heller ikke et helt orkester, de små møder, men i stedet to instrumenter, tuba og harpe, der både sætter lyd til lege-oplevelsen og spiller klassiske værker. Børnene møder også en sanger, der både leger og synger og er med til at aktivere dem.


Det hele foregår i Klassisk Sal i Musikkens Hus. Her er ikke nummererede stolerækker, men en masse puder på gulvet, som børnene og deres medfølgende voksne sidder på. Stemningen er afslappet, og her er ingen sidde-stille-tvang. Her bliver rum til bevægelse, hvis det passer de små at deltage i koncerten med hele kroppen.


Musikken er en blanding af korte klassiske værker af Piazolla og Saint-Saëns, folke-og populærmusik og en enkelt kendt børnesang. Koncerten varer cirka en halv time, og derefter er der plads til, at publikum bliver 10-15 minutter mere i rummet for at lege og se nærmere på instrumenter og møde musikerne, som er Mette Nielsen på harpe, Mattias Johansson på tuba samt Birgitte Holt Nielsen på sang m.m.


En ting er sikkert – ikke to koncerter bliver ens, for det afhænger meget af dagens publikum.


Der kan deltage op til 25 babyer plus deres voksne pr. arrangement, og billetprisen bliver på bare 50 kr. pr. person – uanset alder.


Varighed ca. 30 minutter

Unummererede pladser - Puder på gulvet

Aldersgruppe: 0-3 årige og deres voksne

Spiller også 25.3. kl. 112012 billet link betinget:
Læs cv og program (link):

NÆSTE KONCERT:

Find næst kommende klikbar:
Foto - detaljeside:
BabySymfoni
Medvirkende:

Mette Nielsen, harpe

Mattias Johansson, tuba

Birgitte Holt Nielsen, sang m.m.

Foto/Video

HVIS DU VIL VIDE MERE:

AAB CD:
Lån musikken på CD
AAB DVD:
AAB Bøger:
Lån bøgerne om musikken
AAB Wikipedia:
Se udsendelser på Medici.tv
AAB Bibzoom:
AAB Hjemmeside:
AAB Youtube:
Se video
AAB E-resurse:
Læs mere på Oxford Music Online