mobile_menu_on.png
mobile_search_on.png
Navn:

Christine Langer

Job:
Violin
Personprofil:
Christine Langer kom til Danmark i 2004 og er medlem af Aalborg Symfoniorkester i stillingen som 3. koncertmester.


Hun er uddannet ved Hochschule der Künste i Berlin med yderligere studier ved Hogeschool voor de Kunsten i Utrecht samt ved Musikhochschule Rostock. Hun tog afgangseksamen (Orkesterdiplom) i 1993 hos Prof. Thomas Zehetmair og afsluttede solistklasse (Solistdiplom) hos Prof. Christiane Hutcap. Derudover har hun deltaget i Masterclasses hos bl.a. professorerne Igor Ozim, Ernst Kovacic og Uwe Martin Haiberg.


I 1994 blev hun ansat som stedfortrædende 1. koncertmester i Brandenburg, senere blev hun 2. koncertmester i operaren i Dessau/ Anhaltische Philharmonie.


Som docent på Musikakademie Kassel med en egen violinklasse underviste hun såvel til musikskollærerdiplom som orkesterdiplom.


Gennem mange år var Christine Langer medlem af flere kammerensembler. Først og fremmest har hun spillet som strygekvartet musiker, hvilket førte til en række rejser og indspilninger samt et ophold som gæstestuderende hos Alban Berg Kvartet. Hun har optrådt som solist med Aalborg Symfoniorkester i værker af W.A. Mozart og A. Vivaldi. Ved siden af sit virke som orkestermusiker dyrker Christine Langer sin forkærlighed for barok såvel som den klassiske tids musik og deltager regelmæssigt som violinist i Leipziger Kammerorchster.

Stort foto: