mobile_menu_on.png
mobile_search_on.png

Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus, Aalborg, august 2020


orkester_sal_coronatid


vedrørende COVID-19

I Aalborg Symfoniorkester glæder vi os over at være i gang med den nye sæson, hvor vi atter kan byde velkommen til koncerter i Musikkens Hus. Samtidig ved vi godt, at der kan være bekymringer om fremtiden – men hos os kan du trygt købe billetter.


REFUNDERING

Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester gør alt, hvad vi kan, for at gennemføre alle vores koncerter – og naturligvis i overensstemmelse med myndighedernes aktuelle retningslinjer.

Skulle det alligevel ske, at en koncert med Aalborg Symfoniorkester i yderste konsekvens må aflyses, kan du selvfølgelig få dine billetter refunderet. Du vil i tilfælde heraf modtage en mail med nærmere information.

Ved eventuelle koncerter, der må udsættes, opdeles eller på anden vis ændres, er det muligt at anmode om refundering i op til 14 dage fra det tidspunkt, hvor du som gæst modtager en mail herom. I tilfælde af at ændringen sker mindre end 14 dage før koncerten, gælder muligheden for refundering frem til koncertdatoen – dog inden for Billetkontorets åbningstider.

For refundering bedes du henvende dig på info@musikkenshus.dk.

Vi gør venligst opmærksom på, at Ticketmaster desværre ikke kan refundere deres billetgebyr, samt at der i denne ekstraordinære tid kan gå op til to måneder, før pengene går ind på din konto.


OPDELING AF KONCERTER

For at sikre ekstra god afstand mellem vores gæster kan det blive nødvendigt at opdele publikum ved koncerter med Aalborg Symfoniorkester, således vi afholder to koncerter fremfor én.

I tilfælde af en opdeling og eventuel omplacering i salen bestræber vi os på, at du får tildelt en plads så tæt på dit oprindelige sæde og kategori som muligt, og vi anmoder om forståelse i denne helt særlige tid.

Såfremt du ikke ønsker at deltage i koncerten som følge af denne ændring, gælder refunderingspolitikken beskrevet i foregående afsnit.


NEDJUSTERING AF GÆSTER

Musikkens Hus og Aalborg Symfoniorkester arbejder på højtryk for at sikre, at vi kan gennemføre alle koncerter efter gældende retningslinjer – og naturligvis med det antal gæster, som har købt billet.

Skulle det alligevel ske, at vi i yderste konsekvens må nedjustere antallet af gæster ved koncerter med Aalborg Symfoniorkester, vil det være de senest købte billetter, som desværre må annulleres. Gælder det dig, vil du automatisk blive skrevet på venteliste, og såfremt der frigives pladser, vil ventelisten blive kontaktet.


PRAKTISK INFORMATION

Ved alle koncerter med Aalborg Symfoniorkester følger vi myndighedernes aktuelle retningslinjer, og som billethaver vil du modtage en mail med praktisk information fra Musikkens Hus, inden du møder op til koncerten. Læs mere HER

Der er ikke noget, som er vigtigere for os, end at alle vores gæster får en god og tryg koncertoplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.